Home » , , , , , » 35-Του Μεσαίου Χώρου.

35-Του Μεσαίου Χώρου.



E — ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Νο 35
1. Μεσαίο χώρο στην επικοινωνιακή κλίμακα ορίζεται το 4-6, όπου 0 προς τα αριστερά και 10 προς τα δεξιά. Έχουμε τα πολιτικά και επικοινωνιακά κριτήρια να τοποθετήσουμε εαυτούς σύμφωνα με τα συμφέροντά μας, σύμφωνα με την αντικειμενική παρουσίαση των προβλημάτων ή κάποιοι μας εξαπατούν πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες μέχρι να μας πάρουν την γνώμη-ψήφο μας ανά τετραετία, και μετά χίλιοι μύριοι νόμοι και εφαρμογές εις βάρος μας;;; Γνωρίζοντας προλαβαίνουμε την ιδιότυπη αυτή εκχώρηση και υιοθεσία μας από τους πολιτικούς. Από τον αν. καθηγ. Αλέξη Μπένο Η Υγεία από το Σικάγο. «Ε» 2-10-2005. Για το παρόν και το μέλλον υποκειμένων και αντικειμένων την δημόσια υγεία.
2. Το πρόβλημα της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στην ειδικότητα για τους γιατρούς από τον καθηγητή Χαραλ. Μουτσόπουλο στο Βήμα της 11-04-2004 με το Παθολόγος εν Ελλάδι.
3. Εχετε ξεκάθαρο τι εμπορευματοποιείται και τι όχι;; Το γιατρικό του ανθρώπου από την Τασούλα Καραϊσκάκη στην «Κ» της 12-11-2006.
4.
Παραπονούμενοι μεσαίου χώρου είναι οι ζωντανοί άνθρωποι. Συνέντευξη του Ιαβέρη για την οδική ασφάλεια στα Νέα της 27-07-06. Ο Τάσος Μαρκουίζος ρηξηκέλευθρος και νοιάζεται.............σπάνιος άνθρωπος..
5. Ανομβρία, αιωρούμενα σωματίδια, πνευμονοπάθειες. Έλλειψη ζωτικού πρασίνου, φτηνές δικαιολογίες στο Εκοφιν. Από την Χαρά Τζαναβάρα στην «Ε» της 31-1-2007, οι ρύποι ξεφαντώνουν
6. Από τον Ανδρέα Ξανθό μια εικόνα της πρόσφατης (10-02) Γενικής Συνέλευσης του ΠΙΣ, τα άδυτα του σκοτεινού συνδικαλισμού στο φως της μέρας. ΠΙΣ Γενική Συνέλευση.
7. Νομική γνωμοδότηση του δικηγόρου Μιχαήλ Μιχαήλ για τις εφημερίες και την επίσχεση εργασίας. Επίσχεση εργασίας- Γνώμη. Μιχαήλ
8. Ο απόλυτος επιστημονικός δικτυακός χώρος http://scienceworld.wolfram.com/ με υποκατηγορίες Μαθηματικά, Αστρονομία, Βιογραφίες, Φυσική και Χημεία.
9. Πόρισμα καίει εφοριακούς από τον Μάκη Νοδάρο στην «Ε» 13-2-07 οι καταστηματάρχες της Ηλείας μα και όλοι οι άλλοι περιμένουμε την εξέλιξη , την απονομή δικαιοσύνης αυστηρά και παραδειγματικά.
10. Μπορεί η εκκλησία να χορεύει το χορό του συστήματος Σαλώμης και να αυθαιρετεί απέναντι στους νόμους;;; Κοτέτσια πολυτελείας στην Πεντέλη από τον Γιώργο Λιάλιο στην «Κ» της 18-06-2006. Από τα άρθρα που έριξαν αρχισυντάκτη από τους συμπλεγματικούς οφειλέτες του Π. Φαλήρου.
11. Προφητικό άρθρο τεχνολογίας του Dan Schiller από Le Monde και Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία της 26-05-2002 Πληροφορία επικοινωνία πώληση ή έλεγχος των πάντων.
12. Ποιά συμφέροντα κινούν τις τύχες του σημερινού κόσμου. Εβραϊκά λόμπυ από το Λεωνίδα Βατικιώτη στο Παρόν της 11-2-2007. 3 δις ετησίως δολάρια σε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉ χώρα με ΑΕΠ σαν την Ισπανία και την Νότιο Κορέα είναι πολλά τα λεφτά κύριοι μαθητευόμενοι μάγοι εξ Αμερικής.
13. Στα νυχτερινά πτυχία ιατρικής των δελτίων ειδήσεων εκφράζω τη σιχαμάρα και τον αποτροπιασμό μου. Ιδίως όταν εξανδραποδίζουν στο όνομα «επιστημονοσύνης» την μνήμη ενός νεκρού που κατά διαβολική σύμπτωση υπήρξε ο καλύτερος Διοικητής ΙΚΑ της 15ετίας. Φτυσμένοι εσμοί των καναλιών γιατί ξεχνάτε τις βαρειές κρανιεγκεφαλικές κακώσεις με κάταγμα και εκτεταμένη υπαραχνοειδή αιμορραγία και τσιλημπουρδίζετε γύρω από στάθμες φαρμάκων και την αθηρωμάτωση που έχει ένας 66 χρονος σχεδόν φυσιολογικά;;; Δυστυχώς δεν πέρασαν απαρατήρητα ανυπόγραφα (κατευθυνόμενα) άρθρα του λεγόμενου σοβαρού έντυπου τύπου στην ίδια κατεύθυνση. Οι προμήθειες του ΙΚΑ είναι άλλο καπέλο, οι έντιμοι διώκονται, αυτοί που φωνάζουν και σχίζονται είναι παπαγαλάκια μίσθαρνα πρώην εθνικών νταβατζήδων, γιατί ο Βαρθολομαίος άκουγε όλους και έκοβε κώλους.........Το πρόβλημα υπάρχει. Μάθημα περί έρωτος, τα στάδια από τον συγγραφέα Ορθοπαιδικό Χαράλαμπο Γκούβα.
14. Άρθρο του Γιώργου Μπενέα Επιτέλους τέλος σε Άσυλα και Ασυλίες. Περιγράφει αλήθειες και χρόνιες αδυναμίες. Να ακούγονται και οι γονείς. To Πανεπιστημιακό άσυλο καταλύεται από την αδυναμία των δυνάμεων της εκπαιδευτικής κοινότητας να το προασπίσουν πανταχόθεν. Την αστυνομία την απασχολεί τόσο , όσο οι θορυβοποιοί στις ουρές του ΙΚΑ και οι καπνίζοντες εντός Νοσοκομείων.
15. Η μπλογκόσφαιρα ήταν terra incognita μέχρι χθες για μένα όπως και για σας. Η εικονογράφηση του μεσαίου χώρου στη http://e-epiloges-dionysos.blogspot.com/ όπως και το αρχείο παλαιότερων τευχών. Υπάρχουν και 40-50 προτάσεις αξιόλογες της Ελληνικής και ξένης μπλογκόσφαιρας με εξωστρεφές ενδιαφέρον περιεχόμενο.
16. Ο Διόνυσος φυλάει σκοπιά με το όπλο επ΄ ώμου! Από τη σκοπιά.
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger