Home » , , , , , , , , » 29-Εφημερεύει κανείς;;;

29-Εφημερεύει κανείς;;;


e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Νο 29
Τρομοκρατική άνανδρη απρόκλητη στρατιωτική δραστηριότητα στη Λωρίδα της Γάζας από το στρατό του Ισραήλ. Για πολλοστή φορά. Πολλοί ισχυρίζονται ότι το μποϋκοτάζ για τα Ισραηλιτικά προϊόντα και οικονομικά συμφέροντα είναι μια καλή αρχή απάντησης στις δολοφονίες εν ψυχρώ και την διεθνή σιωπή, πολλές πολυεθνικές δίνουν στοιχεία για την διασύνδεσή τους με αυτή την πολιτική. BOYCOTT ISRAEL CAMPAIGN Με διπλό κλίκ πάνω σε κάθε εταιρεία πλουτίζεστε με γνώσεις που σίγουρα σαν καταναλωτής θα θέλατε να ξέρατε. Το συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ είμαστε εμείς και η τσέπη μας. Veto.
Από τον Μιχ. Ανδρίτση, τον Αντ. Γεωργάκη και τον Κ. Γρηγορόπουλο πήραμε σε διαφορετικούς χρόνους το επετειακό για το έπος του 1940 Για να μην ξεχνάμε από την Ελληνική Αγωγή 4/2003. Διαβάστε το με τα παιδιά σας. Οι περισσότεροι μας είχαμε συγγενείς από το πανηγύρι εκείνο.
3. Η νέα έκδοση του Medical Newsletter είναι αφιερωμένη στον εργαστηριακό έλεγχο του διαβήτη. Θέματα του αφιερώματος: - Διάγνωση του διαβήτη - Ινσουλίνη - C-πεπτίδιο - Γλυκοζυλιωμένη Hb - Μικρολευκωματινουρία - Επιστημονική έρευνα στα ΙΔΕΑ Το Medical Newsletter απευθύνεται αποκλειστικά σε γιατρούς και λοιπούς επιστήμονες υγείας και θα το βρείτε στη διεύθυνση: http://www.idea-lab.gr/newsletter.htm Περιμένουμε και τη δική σας συνεργασία! Αντώνης Παπακωνσταντίνου Πνευμονολόγος
Τη πρωτότυπη φόρμα που χρησιμοποιώ για την παρακολούθηση των διαβητικών ασθενών μου, με βάση το πρόγραμμα DO IT της Joslin Clinic και τον Σακχαρώδη Διαβήτη έκδοση 2003 του καθ. Χαράλαμπου Τούντα ευχαρίστως ζητήστε το μου να σας το στείλω.
Ωσεί παρόντες εκλιπόντες δημοσιογράφοι με τα έργα τους. Ιστορική αναδρομή με τα υπέρ και κατά της Μασονίας από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο από το σατυρικό Καλάμι της Νέας Υόρκης, και η Τηλεοπτική υποκρισία και η Αναίδεια των παρουσιαστών από τον αξέχαστο Λυκούργο Κομίνη που τα κείμενα του κρατούν πάντα την δυναμική και την φρεσκάδα τους. Από το http://www.enew.gr/ της 19-3-2004.
Μήπως όντως δεν αντέχει η οικονομία ;;; Αναρωτιούνται γλαφυρά ο Δημήτρης Βαρνάβας και ο Ανδρέας Ξανθός απαντώντας στο ερώτημα που είναι τα λεφτά (απλές εξισώσεις προϋπολογισμού) Η τεκμηρίωση του άρθρου είναι υποδειγματική.
Ένα μικρό ιστορικό του χρόνου ενεργού και ανενεργού εφημερίας από τον Καραγιάννη Δημ. και Δημ. Βαρνάβα Σαν το ρολόι του Σαλβατόρ Νταλί. Αν γίνεται τέτοιο μπάχαλο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απαξιώνοντας τα δικαιώματα εργασίας στην Ευρώπη σκάβουμε....... το λάκκο της.
Λιγότερη δουλειά, δουλειά για όλους .Ένα υπέροχο άρθρο για το ωράριο εργασίας από την ιατρική παράταξη ΑΡΣΙ. ΑΡΣΙωράριο. Δεν ξέρω 48ωρο ή 80ωρο εγώ που προσπαθώ να κάνω καλά την δουλειά μου στο 3ωρο θολώνω. Μας το έστειλε συνάδελφος από άλλη παράταξη και θα διαβαστεί πολύ.
Ο ρόλος του υπόκοσμου παλιά και τώρα από τον ΔΙΟΝΥΣΟ στο «Ο ΚΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΑΣ» Γιατί είμαστε άνθρωποι και ο Κάιν ήξερε τι είχε κάνει στον Αβελ, και κρυβόταν. Πάντα με σαγήνευε η οδός Αθηνάς σαν «νεκρή ζώνη» των μεν από πάνω, των δε από κάτω!!
Τραγουδάτε στο μπάνιο και ξεχάσατε τα λόγια;; Οι στίχοι 17.276 Ελληνικών τραγουδιών ταξινομημένοι ανά θέμα, ερμηνευτή και συνθέτη KITHARA.VU για τα αγαπημένα (favorites).
Ονειρεύτηκες ότι πετάς;; Πέρασες τούνελ φωτεινό χέρι χέρι με την ...Νικολούλη στην πρόσφατη ανακοπή σου;; Μετά –Παρά ή Περί Θανάτου εμπειρίες από τον Ομότιμο Καθηγ. Πειραμ. Φυσιολογίας κ. Ιωάννη Χατζημηνά, με επιστημονικές εξηγήσεις με τρόπο προσήνη και κατανοητό.
Ο Αριστοφάνης τόχε ξεκαθαρίσει. «καυλί μου ραβδί μου» μτφ Βάρναλη αν θυμάμαι καλά και η βωμολοχία καταντούσε ποίημα. Οι μάνες αγοριών ρωτούν και ο παιδοχειρουργός Γιάννης Μαρινόπουλος απαντά υπεύθυνα: «Σώστε την φυσιολογική παιδική πόσθη»
Το ότι ήμαστε 30 χρόνια πίσω από την υπόλοιπη Ευρώπη σε σύστημα Δευτεροβαθμίου και 50-60 πίσω σε σύστημα Πρωτοβαθμίου περίθαλψης το ξέρουν(;) πιά οι πολίτες αυτής της χώρας, προβληματίζει την Σύσκεψη Ενώσεων Κρήτης επ ευκαιρία του νέου εφημεριακού καθεστώτος. Εφημερεύοντες υπό εξαφάνιση διαπιστώνει η Πελοπόννησος της 26-10-06 μεταφέροντας το κλίμα Αχαίας.
Γιατροί στο διαδίκτυο. Το εξαιρετικό και αψηλάφητο site http://www.poiein.gr/ του ψυχιάτρου Σωτήρη Παστάκα, για ατέλειωτες ώρες σερφαρίσματος στα ενδότερά του. Ημερολόγιο καταστρώματος μιας ενδελέχειας.
Υπαρκτός και δημιουργικός προβληματισμός από τον πολιτευτή Παντελή Οικονόμου Συνέπειες μη περιφερικής ανάπτυξης.
Από τον καταξιωμένο συγγραφέα και παιδίατρο Μιχάλη Κοκκινάρη ιστορία των εποχών του Δεσποτάτου του Μωριά για ένα άγνωστο ήρωα. Κορκόδειλος Κλαδάς. Πολλοί Πελοποννήσιοι και όχι μόνο θα ακροασθούν τις ρίζες των αξιών τους.
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger