Home » , , , , , » 30-TA OMOΡΦΑ ΚΕΡΙΝΑ

30-TA OMOΡΦΑ ΚΕΡΙΝΑ



e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Νο 30
Τα όμορφα κέρινα, όμορφα καίγονται. Οι Εθνάρχες ας διαβάζονται για τα υπέρ και τα κατά της ιστορίας που μας άφησαν και όχι ως μουσειακό είδος. Ο καθηγητής κ. Νανόπουλος στο 25ο Χειρουργικό μίλησε για τους κβαντικούς υπολογιστές. Τώρα είμαστε συγκριτικά στη λίθινη εποχή των υπολογιστών!!! Ειναι wet, warm and noise (που πάει το μυαλό σας) και ναι έχετε ήδη όλοι από έναν, πιάστε το κεφάλι σας, just inside. The Quantum Computer Σχετικώς κατοικήσιμο που λένε.
Μια και τα προχωρημένα πειραματικά δεδομένα του εγκεφάλου μας ως κβαντικού υπολογιστή αφορούν τα μαγνητικά δίπολα και τους μικροσωληνίσκους , το προφητικό και εισαγωγικό άρθρο του Ομότιμου καθ. Πειραμ. Φυσιολογίας Ιωάννη Χατζημηνά. Ο τροχός , οι σωληνίσκοι και οι σωλήνες. Τις ενοχές αλλήλων για τα γεγονότα στην Αμάρυνθο αναφέρεται ο Στέφανος Ληναίος στο Οι μεγάλοι φταίχτες . Ο ψυχίατρος Δημήτρης Οικονομίδης αναρωτιέται Ανθρώπινη κοινωνία ή βαρβαρότης. Ανάλυση στο φαινόμενο της δημόσιας έκθεσης, οι μικρές στιγμές της καθημερινότητας και οι αρένες των ΜΜΕ.
Από τον ψυχίατρο Ορέστη Γιωτάκο ανακοίνωση για Ελλ. Ετ. Μελέτης και πρόληψης της σεξουαλικής κακοποίησης.
3 ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο
Για την Αντιμετώπιση της Σεξουαλικής Κακοποίησης
με θέμα
«Κύκλος Κακοποίησης και Ψυχικό Τραύμα: Σύγχρονες δυνατότητες ανίχνευσης, αντιμετώπισης και πρόληψης»,
16 – 18 Μαρτίου 2007 Αθήναι
Ο Αποστόλης από το Βελούχι σαν μαθητής του Πειραματικού ήξερε καλά όλους του κανόνες στο σκάκι και ήταν ο πρώτος όλων, τώρα με την αναξιοκρατία του ΕΣΥ και των ΣΚΕΙΟΠΝΙ διαπίστωσε ότι τα πιόνια πετιούνται από την σκακιέρα από ορατά χέρια βδελυρά. Οι πρώτοι και οι έσχατοι. Ανάμεσα στην ηρωική ιατρική της επαρχίας και την συστηματική αμυντική ιατρική πολιτικών επιλογών δεν υπάρχει συμβιβασμός..
Ο Ενδοκρινολόγος Ν. Ιωνίας Γιάννης Μπασκόζος μελετά για του γιατρούς του ΙΚΑ το μίνι ασφαλιστικό Πόσο αφορούν οι Ρυθμίσεις για τους γιατρούς του ΙΚΑ στο ασφαλιστικό. Σε πρόσφατη συνάντησή μου με θεσμικό αξιωματούχο μου δόθηκε η ευκαιρία να ξαναεπαναλάβω την αγανάκτηση του κλάδου. Οπως έχω ξαναγράψει το ασφαλιστικό είναι τόσο κομβικό σημείο που έχουμε 10 λόγους να μην ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και 4 λόγους να μην ψηφίζουμε ΝΔ, όσα και τα χρόνια ομηρίας του καθενός μας στην ανασφάλιστη εργασία.
Από τον Αναπλ. Διευθυντή της Πνευμονολογικής κλινικής του Θριασίου Σταύρο Τραγάρα η ιστορία του καπνού (μέρος !ο) από τον δικτυακό τόπο http://www.thriassio.gr/ Γνώσεις και αναπνοές.
Από τον Καρδιολόγο Αντώνη Γεωργάκη λάβαμε την ανακοίνωση του Συλλόγου Ιατρών Ανατολικής Αττικής.
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο χώρο των Νοσοκομειακών χρίζουν συντονιστικών διαδικτυακών χώρων .Σας προτείνω την ενημερωμένη http://www.einap.gr/ αναρωτιέμαι γιατί το oenge.gr έχει να ενημερωθεί από το 2002 και για το τέλος σας προτείνω το νέο διαμάντι που εσείς θα διαμορφώσετε το http://www.ygeianet.gr/ Εκκολαπτόμενο ,δυναμικό up to day.
Η ερώτηση του βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Χάϊδου για τις συνέπειες της μείωσης του ανώτερου ορίου εφημεριών γιατρών ΕΣΥ στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας.
Η ανακοίνωση του τμήματος Υγείας του ΣΥΝ για δωρεάν δημόσιο σύστημα υγείας εδώ.
Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Γεν. Κρατικού Νικαίας εδώ και η απόφαση ΕΝΙΘ της 16-11-06 εδώ.
Η ερώτηση του βουλευτή Υπολοίπου Αττικής Νευροχειρουργού Θανάση Λεβέντη για την λειτουργία της Παιδοχειρουργικής Κλινικής. Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης.Από την παρουσίαση διαδικτυακών χώρων ιατρών ξεχωρίζω στο σημερινό τεύχος τον Διευθυντή Παθολογίας Ελευθέριο Ανευλαβή, καυστικός και θορυβώδης μεγαλουργεί χρόνια στο διαδίκτυο. www.anevlavis.gr/diafora1.html
Ξεχωρίζει με την ευθύτητά του ο Παιδοχειρουργός Γιάννης Μαρινόπουλος με το Κατηγορώ.
Στο λιμάνι της αγωνίας στην πύλη 4 μας μεταφέρει ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ με Γάμα το τρίτο γράμμα. Ένα οικονομικό άρθρο που δεν θα το βαρεθείτε..
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger