Home » , , , , , , , » 24- Ημερόφαντον Οναρ.

24- Ημερόφαντον Οναρ.



e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Νο 24
Ημερόφαντον όναρ κατά τον Αισχύλο είναι το όνειρο που βλέπουν πολλοί μαζί μέρα μεσημέρι, δηλ η πραγματικότητα που καλούμεθα να ψηλαφίσουμε. Δίκαιο και Επιστημονική έρευνα από τον βιρτουόζο του γραπτού και προφορικού λόγου δικηγόρο Χριστόφορο Αργυρόπουλο, δημοσιευμένο στο περιοδικό Νόμος και Φύση Φλεβάρη του 2000. Εξειδικευμένη και διαχρονική η ανάλυση από τον Νομπελίστα Ειρήνης 1995 Joseph Rotblat στο Η κοινωνική ευθύνη των Επιστημόνων δημοσιευμένο στο περιοδικό Physics World 12/99 την ίδια περίοδο και μεταφρασμένο από τον δικτυακό τόπο των Ελλήνων Φυσικών http://www.physics4u.gr/
Ας εξοπλιστούμε με μαχητική στράτευση απέναντι στην όποια μισαλλοδοξία με τον Εξοστρακισμό του Βολτέρου του Ιταλού φιλοσόφου Πάολο Φλόρες ντ’ Αρκαϊς από την Βιβλιοθήκη της «Ε» της 1-7-05 με επιμέλεια-μετάφραση του Θανάση Γιάλκετση και μόνο όταν βεβαιωθείτε για το γερό σας στομάχι συνεχίστε:
Προκαλεί την εθνική μας μνήμη με Γενοκτονίες και ολοκαυτώματα ο Βασίλης Βασιλικός στην «Ε» της 27-5-06, περιγράφει τον Θάνατο εν υπηρεσία ο Γιάννης Ευσταθιάδης στην «Κ» της 15-9-02 για να προετοιμαστείτε για το στοιχειοθετημένο Χτύπησαν με Πύραυλο οι Τούρκοι το φάντομ του Ηλιάκη του υποστράτηγου ε. α. Νίκου Καρατουλιώτη στο Παρόν της 23-7-06.
4. http://www.counterpunch.org/weir04032003.html Από την αυτοαπασχολούμενη δημοσιογράφο Allison Weir Πως οι Ισραηλινοί σκοτώνουν και Αμερικάνους. http://www.ifamericansknew.org/ Ναυτία και ίλιγγος ακόμα και για εκπαιδευμένους αναγνώστες.
Νομίζω ο Ταλλευράνδος είπε ότι ο πόλεμος εκτός από έγκλημα είναι και λάθος, αν ο Ηλίας Αμπού Ναχλέ κατά ΔΙΟΝΥΣΟ είχε αποφοιτήσει θα ήταν στη Γάζα 70% άνεργος και χωρίς αναγνώριση του πτυχίου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Θα ήταν γιατρός.
Η εισαγωγή στο πολυσυζητημένο ήδη βιβλίο των καθηγητών John Mearsheimer (Chicago) και Stephen Walt (Harvard) ΗΠΑ και Ισραήλ μιά ασύμμετρη σχέση από το Άρδην τεύχος 59 (Μάη-Ιούνη 06) Δίνουν, λαδώνουν με 18 εκατ. ετησίως παίρνουν 3 δισεκατ. δολάρια, καλή μπίσνα για τους σιωνιστές!. Πως δουλεύει το ισραηλιτικό λόμπι στις ΗΠΑ από τον Τάκη Μίχα στην «Ε» της 24-7-06. Αλλο κρέας κιμάς για τα κανόνια τους;;;;;;;;
Ο θάνατος του Λιβάνου είναι και δικός μας του Σταμάτη Πολενάκη στην «Ε» της 29-7-06. Η ιταμή σιωπή των ποικίλων Ντελ Πόντε του καθηγητή Χρήστου Γιανναρά στην «Κ» της 13-8-06 και από τα πολλά άλλα καλά άρθρα για την ζοφερή πραγματικότητα Ο εγκληματικός σιωνισμός και η υπερεθνική ελίτ του Τάκη Φωτόπουλου στην «Ε» της 5-8-06. Δυστυχώς οι παραπομπές φτάνουν μέχρι την Παλαιά Διαθήκη. (Δευτερονόμιο κγ’ 3 και 5-6)
«Έστιν ουν τραγωδία μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις, δρώντων και ού δι’ απαγγελίας, δι΄ελέου και φόβου περαίνουσα την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν.» Αριστοτέλης Περι Ποιητικής 1449b 24 κ.ε.
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger