La ricetta è talmente veloce e semplice che quasi mi vergogno di pubblicarla! A mia "discolpa" devo però ammettere che è davvero buona, racchiude tutti i sapori dell'estate, provatela e sappiatemi dire!
Ingredients: 1 pepper for each serving, a handful of basil, salt, fresh spring onions,extra-virgin olive oil (the best choice is a DOP extravirgin olive oil such as that from Bioitalia), 80 g (3 oz) of pasta of your choice (I chose Bioitalia's linguine made with organic durum wheat flour)
Preparation: clean and roughly chop the peppers, put them in a frying pan with salt, oil and spring onions, and let it brown. During cooking, add some water and salt if needed. Let the peppers cool a little and put them in the mixer with plenty of basil. Blend and add this yummy sauce to your favorite type of pasta!
Pulire e tagliare i peperoni grossolanamente, metterli in una padella con sale, olio, cipollotto, far rosolare. Durante la cottura se occorre, versare dell'acqua e salare.
Mettete i peperoni leggermente intiepiditi nel boccale del mixer o del frullatore, insieme ad abbondante basilico. Frullate e condite con questa invitante salsina il vostro formato di pasta preferito!
Nella mia cucina
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