Home » , » Βγάλτε τις κουκούλες

Βγάλτε τις κουκούλες



Οι γνωστοί μπαχαλάκηδες χρόνια τώρα φορώντας κουκούλα αγωνιστή απομαζικοποιούν μεγάλα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για ανθρώπινα δικαιώματα, οικονομικά αιτήματα και παναθρωπινες αξίες που πλήττονται από τον άκρατο καπιταλισμό που ζούμε. Τι σημαίνει πρακτικά οι βαριές ποινές για τις κουκούλες, εντολή στην αστυνομία να διαλύσει κάθε διαδήλωση με την επισήμανση έστω και ενός κουκουλοφόρου. Κατάλυση κάθε δημοκρατικού δικαιώματος από μια αυταρχική και πανικόβλητη κυβέρνηση της ολιγαρχίας. Οι οργανωμένες συμμορίες αλητών ύποπτης προέλευσης, τάχα αναρχοαυτόνομοι, σε περίπτωση βανδαλισμών ξένων περιουσιών, κλοπών και ΅απολλοτριώσεων΅διαπράττουν αδίκημα οργανωμένης σύστασης συμμορίας που απλά η αστυνομία είναι ανίκανη ή δεν θέλει να τα ελέγξει. Ακόμα και μέσα σε Πανεπιστημιακούς χώρους. Ασε που επαναφέρουν το έωλο περι περιύβρισης αρχής για κάθε περίπτωση κακοδικίας......



Μην ξεχνάτε το λαικίστικο μέσο της ποινικοποίησης της κουκούλας είναι πρόταση του Δεκέμβρη από τον κ. Καρατζαφέρη που ειδικεύεται σε τέτοιες επιπόλαιες προσεγγίσεις . Κουκούλες χρησιμοποιούν η άρχουσα τάξη στη χώρα με τις τεράστιες κερδοφορίες, την ατιμωρησία, στα εγκλήματα του λευκού κολλάρου, την έλλειψη κοινωνικής αλληλεγγύης, τα καρτέλ της ακρίβειας, τα αντιπαραγωγικά ελλείματα, την τεράστια φοροδιαφυγή, την υποκουλτούρα των μέντια, τον δήθεν κόσμο της νύχτας, τα φοβικά σύνδρομα της ανεργίας και του ρατσισμού, την χειραγώγηση των ονείρων των νέων για ένα καλύτερο κόσμο με παιδεία εργασία και πολιτισμό.




Ενα έχω να προτείνω εφαρμογή των κείμενων νόμων, και πολύ μετεκπαίδευση στην Ελληνική Αστυνομία. Εχει μείνει πίσω να παρακολουθεί ή να κυνηγά κουκούλες σε μια πρωτεύουσα που 2 εκατομύρια άνθρωποι κυκλοφορούν χωρίς ταυτότητα, πολιτικού πρόσφυγα, οικονομικού μετανάστη ή περαστικού τουρίστα ή ρομά.


Οσο για την Αριστερά ας ξέρουν όλοι δεν είχε ποτέ ανάγκη κουκούλας.

Σχετικά έγραψαν:
1. Για την ποινικοποίηση της κουκούλας 39σχόλια
2. Κάποιες κουκούλες με το χρόνο έγιναν γραβάτες. 22σχόλια
3. Κουκούλα για την ανοιξιάτικη κολεξιόν του 2009. 19σχόλια
4. Ιδιώνυμο. 32σχόλια
5. Κεκαλυμμένες σκέψεις. 37σχόλια
6. Κουκουλάκης' Ουρσουρσλααγκ. Το Ιδιώνυμο 15σχόλια
7. Αν τα σπάνε χωρίς κουκούλες είναι ΟΚ. 16σχόλια
8. Γιατί αύριο να μην ψηφίζω με ονοματεπώνυμο;; 12σχόλια
9. Ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε;; 5σχόλια
10. Θα έχω έκπτωση χωρίς κουκούλα;;
11. Να ποινικοποιηθούν ανικανότητα και ....καπότες! 137σχόλια
12. Το ύφασμα 35σχόλια
13. Κουκουλωμένες ταυτότητες
14. Κουκούλα καημένη πως βαστάς και δεν ραγίζεις. 1σχόλιο
15. Νέα μέτρα
16. Ο νόμος του Μακιαβέλι 25σχόλια
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger