23-- Αποδράσεις


e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Νο 23
1. Εκτός από την ταβερνοφαγία τα ρέστα των Αθλητικών δραστηριοτήτων και της διατροφής επεξεργάζεται ο συνταξ. Καθηγ. Ιατρ. Ιωάννης Χατζημηνάς.
2. Οι άνθρωποι μπορεί μια μέρα να διαβάσουν το μυαλό του Θεού. Η γνώση της φυσικής μέσα από άρθρο του Tim Redford από τον THE GUARDIAN, αναπαραγωγή Καθημερινής 25/03/06. Οι θεοί της Κοσμολογίας.
3. Αβραμόπουλος και Τσιτουρίδης εξήγγειλαν την διασύνδεση ΕΣΥ με ιατρεία ΙΚΑ. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;; μια και λέμε τρανταχτά ανέκδοτα, εκλείπει ένας πετυχημένος Καρδιολόγος από το ΙΚΑ και αφήνει «στους πέντε δρόμους» 30.000(6000Χ5) ασθενείς καρδιοπαθείς ,αυτό είναι το μη σύστημα της καθημερινής προληπτικής και θεραπευτικής μας πρωτοβαθμίου φροντίδας. Χρειάζονται άνθρωποι για την Υγεία Νίκος Κωνσταντάρας 2-4-06 στην Καθημερινή.
4. Ευτυχώς έχουμε ινδάλματα να μας φωτίζουν και ας γουργουρίζει το στομάχι Γεώργιος Παπανικολάου ερευνητής πρότυπο άρθρο των Μαρκέτου – Λάππα στις 9-4-06 στην Καθημερινή.
5. Ένας φίλος γράφει ότι η εξουσία είναι βαρήκοη. Δύο βροντερές φωνές που σίγουρα θα εκτιμήσετε ο Δρ Ιστορίας Μπέλλες Χρ. Ο μεσαίωνας του τραπεζικού μας συστήματος στις 30-3-06 στην «Ε» και ο αειθαλής χρονογράφος Πέτρος Μανταίος Και ραπανάκια για την όρεξη στις 4-7- 06 στην «Ε».
6. Για το φάρμακο την νέα χρονιά έχουμε να γράψουμε πολλά. Προς το παρόν δύο έκτακτα ανακοινωθέντα. Στο ειδώλιο φάρμακο της Pfizer από «Ε» 10-6-06 Μπ. Μιχάλη και Αποσύρουν φάρμακο υπέρτασης Ανταπόκριση από Λονδίνο της «Ε» την 29-6-06.
7. Βάζετε βενζίνη στο βενζινάδικο και δεν στέγνωσε το λαρύγγι σας..... Τότε δεν έχετε ακόμη διαβάσει το ΟΙ Αμερικάνοι, οι κερδοσκόποι και η απάτη με το πετρέλαιο του Γ. Δελαστίκ στο ΠΡΙΝ επιμελημένο επωνύμως από την σελίδα του Γ. Τριάντη επί των τύπων των ήλων 2-5-06.
8. Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι, ισχυρίζεται ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στο Χωνευτήρι ψυχών.
9. Στο λαό του Ισραήλ Τι στο καλό κάνετε; Και με ποιό δικαίωμα; άρθρο του Gideon Levy της Ηaaretz δημοσιευμένο στα Νέα και επιλεγμένο πετυχημένα από την ομάδα του Γ. Τριάντη την 4-7-06 στην «Ε».
10. Από τον Παιδοχειρουργό Ασπραδάκη Σταύρο η αυθεντική ερμηνεία για το πως γράφεται το 7. σε PowerPoint slide show. EI7
11. Για όσους αναρωτιόνται γιατί η ονειρεμένη Βραζιλία κόμπλαρε στο Μουντιάλ της Γερμανίας το προφητικό άρθρο του Διονύση Ελευθεράτου στις 18-6-06 στο ΠΡΙΝ Αριστερό εξτρέμ έκαναν την Σελεσάο.... Μεριλυν Μονρόε της μπάλας.
· 12. Καλό καλοκαίρι και περιμένω γιατρούς , οδοντίατρους και λοιπό συνάφι υποψήφιους να τους «εκθέσουμε» προεκλογικά για να γίνουμε λιγότεροι στον επαγγελματικό στίβο, εμπειρίες διακοπών περιγραφή γωνιών της πατρίδας μας που θέλετε να μοιραστούμε μαζί και Γυστρίδα έφαγες; Από τον Δειπνηστή της «Ε» 1-7-06.
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger