Home » , , , , , , » 18- ΑΙΡΕΣΗ=ΕΠΙΛΟΓΗ

18- ΑΙΡΕΣΗ=ΕΠΙΛΟΓΗ


e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ.Νο 18
Από τον συνταξ. Καθηγ. Πειραματικής Φυσιολογίας Ιωάννη Χατζημηνά επιστημονική παρέμβαση σε καπνιστές και μη καπνιστές.. Χάρμα ιδέσθαι η περιπέτεια του λόγου του στο «Ο καπνιστής και το τσιγάρο»Δημοσιεύουμε σήμερα τα 21 σημεία προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και συγχρόνων την μεταρρύθμιση εκσυγχρονισμό του ΕΣΥ ( ΑΠΡΙΛΗΣ 2006-ΙΣΘ-ΠΦΥ) καθώς και την ανοιχτή επιστολή του ΔΣ του ΙΣΘ προς τον κ. Αβραμόπουλο. (Ανοιχτή Επιστολή Υγείας προς τον Υπουργό Υγείας ).Θα ακούσετε πολλές εκδοχές για το λεγόμενο Ασφαλιστικό. Τι θα πάρουμε αν ζούμε στα 65 ή 67 και με τίνος εγγύηση;; Σίγουρα τα τρία προτεινόμενα κείμενα λένε αλήθειες που οι εξουσίες θέλουν να ξεχάσουμε. Του Γιώργου Τερζή στη Καθημερινή 11-2-01 «Η κρατική ασυνέπεια το μεγαλύτερο αγκάθι» για την επάρατη ρύθμιση της 20-12-2000, της Δήμητρας Καδδά στην Ελευθεροτυπία της 26-2-06 με τίτλο «Με παρωχημένα στοιχεία προβλέπουν την κατάρρευση του ΙΚΑ» και την βαρυσήμαντη συνέντευξη του πρώην Υφυπουργού Κοιν. Ασφάλισης κ. Νίκου Αγγελόπουλου την 19-3-06 στην εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ με θέμα «Φτάνουν τα λεφτά για το Ασφαλιστικό». Το ΙΚΑ και τα μάτια σας κ. Βαρθολομαίε.
Με ανάγνωση εφημερίδων μόνο 2,2% είμαστε 130η χώρα παγκοσμίως, καθόλου κολακευτικά και για το επίπεδο εφημερίδων μας και για το αναγνωστικό μας ενδιαφέρον. Τα αποτελέσματα του μικρού μας γκάλοπ επί 58 συναδέλφων που συμμετείχαν ηλεκτρονικά είναι στο ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.
Είναι Μάης, επιλογή ο αγώνας . Του Διόνυσου αρέσει να έρχεται στην θέση του άλλου, στη θέση του φονιά ίσως... Κάιν και Αβελ.
Άρθρο του Ανδρέα Ξανθού Προέδρου Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Ρεθύμνου Ο νεοφιλελευθερισμός βλάπτει σοβαρά την υγεία.
Μια σπουδή στην φυσική επιλογή από την Κωνσταντίνα Γιαννούτσου της Ελευθεροτυπίας την 9-1-2001 με τίτλο Ο άνθρωπος του μέλλοντος.
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger