Home » , , , , » 11- ΟΡΝΙΘΕΣ + ΣΦΗΚΕΣ

11- ΟΡΝΙΘΕΣ + ΣΦΗΚΕΣ







e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ.Νο 11
1.Μέχρι 31-3-06 έχετε περιθώριο επισκέψεως στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού .Πάρτε μιά ιδέα στο http://www.the-genius-of-leonardo.com/
2. Από το Σύλλογο Συμβασιούχων Ιατρών Αττικής η ανακοίνωση για την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση (25-2) και η άποψη της πλειοψηφίας του ΔΣ για το δέον γενέσθαι.
3. Από τον ενδοκρινολόγο συν. Ιωάννη Μπασκόζο ένα γενικό κείμενο στρατηγικών αρχών και τακτικής υγειονομικού προβληματισμού ανοίγει το διάλογο για το «ορφανό» νομοσχέδιο τουλάχιστον από τον πατέρα του κ. Νικ. Κακλαμάνη για την πρωτοβάθμια περίθαλψη υγείας. Τέσσερα παρόμοια νομοθετήματα του παρελθόντος αναζητούν εφαρμογή.!
4. Η ανταπόκριση της Ντάνι Βέργου την 17-2-06 στην «Ε» της τηλεσυνδιάσκεψης στο Mediterranean College του Νόαμ Τσόμσκι για όσους αισθάνονται ακόμα όρθιοι Ευρωπαίοι.
5. Αγαπημένο θέμα των ΜΜΕ η επιδημία της ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ αναλύεται με την απαιτούμενη σοβαρότητα σε ειδικό αφιέρωμα, που δημοσιεύεται στο MEDICAL NEWSLETTER (http://www.idea-lab.gr/newsletter.htm). Θέματα του αφιερώματος:
Εισαγωγικά
Μικροβιολογία του ιού και διάγνωση της γρίπης
Επιδημιολογία της γρίπης και ο κίνδυνος από τον ιό H5N1
Θεραπεία και μέτρα ανάσχεσης της επιδημίας στον άνθρωπο
Επιστημονικές ανακοινώσεις για τη γρίπη των πτηνών
Μπορείτε πάντα να διαβάσετε την τελευταία έκδοση του MEDICAL NEWSLETTER στο web στη διεύθυνση:http://www.idea-lab.gr/newsletter.htm

Επιστημονική επιμέλεια και προσφορά του εκλεκτού συναδέλφου:
Αντώνη Π. Παπακωνσταντίνου Ιατρού Πνευμονολόγου.
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger