Home » , , , , » 13-ΧΑΙΡΕ ΔΙΕΤΙΑ

13-ΧΑΙΡΕ ΔΙΕΤΙΑ


e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ.Νο 13
To άρθρο του Γιάννη Μεταξά για την σημερινή κατάσταση των Γενικών ιατρών μαζί με τις προτάσεις μου μπας και αξιωθεί ποτέ κανένας «αρμόδιος» να εφαρμόσει ένα εφικτό νόμο για την πρωτοβάθμια φροντίδα για στοιχειώδη κάλυψη ασφαλισμένων IKA και οι γιατροί να μην αποτελούν τους σάκους μποξ και τα αμορτισέρ του συστήματος.(Ο ρόλος του Γ.Ι. στο σύστημα)
Άρθρο του Πρόεδρου Θεσσαλονικέων Νοσοκομειακών Στρατή Πλωμαρίτη αποχαιρετιστήριο στη διετία Νικήτα Κακλαμάνη, ναι κουνάμε μανδήλι σε ένα σεβάσμιο συνάδελφο πρώτα πρώτα, οχι όμως να μας πάρουν και τα κλάματα. (Άνθραξ)
Κείμενο και αφίσα για την επερχόμενη ΑΠΕΡΓΙΑ 15-3-06 ΓΣΕΕ +ΑΔΕΔΥ τώρα κοντά την Τετάρτη.
Ποιά θρυλικά ονόματα αγωνίζονται να αναπληρώσουν το υστέρημα του ορμέμφυτου, ποιός με κοινό όνομα δεν υποχρεώθηκε σε πολιτική αυτοκτονίας αλλά δοκιμάζει τα όρια της αδέσμευτης φιλοπατρίας μας. Μελετήστε τον Χρήστο Γιανναρά της 5-3-06 στην Καθημερινή.
Ο καλλιτέχνης μας ΔΙΟΝΥΣΟΣ σας αποκαλύπτει μερικά από τα σχέδια της άρχουσας τάξης για την επόμενη 8ετία όπως συζητιόνται στο DA CAPO, ε δεν γουρουνίζουμε όλοι εκεί μέσα......(Ο τυφλός οδηγός)
Αρχίζουμε μια και είναι περίοδος δημοσκοπήσεων με τις αναγνωστικές αναζητήσεις σας σε ειδικό ιατρικό και γενικό πολιτικό τύπο κέντρου και επαρχίας. Είμαστε στατιστικά σημαντικό δείγμα του κλάδου ,αν όμως ξεπεράσουμε τις 1500 απαντήσεις θα ακολουθήσει αντίστοιχο για περιοδικά και βιβλία προσφάτων εκδόσεων.(Τι διαβάζουν οι γιατροί)
Ολοι έχετε πέσει κάποτε θύμα ερωτικής εξομολόγησης μιας χλωμής ποιήτριας. Για όσους αναπολούν........τις Μούσες Ερατώ, Καλλιόπη και Τερψιχόρη >>> http://stixoi.info/
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger