Home » , , , , , , » 14- ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ

14- ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ


e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ.Νο 14
1.Ενα συναρπαστικό άρθρο του 1954 του ευπατρίδη Ξενοφώντα Ζολώτα πολύ επίκαιρο για την σημασία της Ελληνικής γλώσσης στα......αγγλικά. Οι μη αγγλομαθείς ας μην βιαστούν να το προσπεράσουν
2. Ξαναστέλνω το αρχείο «ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ» με το οποίο ξεκινήσαμε 12-3-06 μια δημοσκόπηση που θα πάρει σάρκα και οστά μέχρι 12-5-06 επαυξημένη και ενημερωμένη από σας. Ορθοπαιδικοί, Καρδιολόγοι και Παιδίατροι προτείνουν τα περιοδικά των Εταιρειών τους. Σημαντική αμέλεια ήταν η παράλειψη των ιατρικών εντύπων MEDWEEK (εβδομαδιαία με μεγάλο τιράζ στους χώρους εργασίας διανεμόμενη) και Ογκολογική Ενημέρωση όπως και του «ΠΑΡΟΝ» από τον πολιτικό τύπο. Μέχρι τώρα έχουν απαντήσει 50 συνάδελφοι, η ψήφος σας μετράει και είναι εξασφαλισμένο το απόρρητο των προσωπικών απόψεων σας.
3. Σχετικά με το έγκλημα απέναντι σε ένα λαό και ένα εκλεγμένο ηγέτη που διεπράχθη στη Χάγη ξεχώρισα ένα κείμενο που και έχει παλμό αν το ακροασθείτε και πίεση αν του μετρήσετε, εξεγείρει με τα επιχειρήματά του. Του Γεωργίου Παπαδόπουλου Τετράδη (ΚΑΙΡΟΣ) στην «Ε» της 19-3-06.(Μιλόσεβιτς και Δημοκρατία.)Ελευθεροτυπία - Απογευματινή Αδέσμευτη ΕφημερίδαNα προσθέσω μόνο το κερασάκι ότι ο προϋπολογισμός του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου στη Χάγη υπο την Ελβετίδα «εισαγγελέα» Κάρλα ντε Πόντε έχει αυξήσει τον προϋπολογισμό του 1000% την τελευταία πενταετία με πρόσχημα την δίκη του Μιλόσεβιτς.
4. Ευχαριστώ όλους για τις αθρόες συμμετοχές σας και την συμπαράσταση, όλοι είμαστε ευαίσθητοι δέκτες και υποψιασμένοι σαν τον ΔΙΟΝΥΣΟ που αυτή τη φορά γράφει φόνους ....... «Χωρίς Ερινύες»
4. Σοβαρό πρόβλημα με την έφοδο εισαγγελέα τις μεταμεσονύκτιες ώρες στο Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου να ελέγξει την παρουσία των εφημερευόντων. Παρόμοια ιστορία και στη Μυτιλήνη. Η πληγή του εφημεριακού καθεστώτος όσο μένει ανοιχτή θα κακοφορμίζει. Κι θα θυμίζει την κραυγή αγωνίας του συναδέλφου προέδρου της Ένωσης Αχαϊας Στάθη Τερζή να ξυπνήσουμε και ν΄ ασχοληθούμε δυναμικά με τα ζητήματα των προτύπων εφημέρευσης, των ωρών εργασίας, της διασφάλισης της αξιοπρέπειάς μας απέναντι σ΄ ένα δουλοκτητικό σύστημα εργασίας. Σας επισυνάπτω λοιπόν το ρεπορτάζ της επομένης μέρας μετά την έφοδο που δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα "Θεσσαλία". Κρατήστε απ΄ αυτό τα ενημερωτικά στοιχεία και τη δήλωση του Γ. Σούρλα. (Σχόλιο Δημήτρη Βαρνάβα)
5. Έρχεται η άνοιξη, λιώνουν οι πάγοι περισσότερο από ότι πρέπει , αν οι Αμερικάνοι ανησυχούν εμείς πρέπει να βάλουμε πάλι το χέρι στην ...τσέπη (της απόγνωσης);; Άρθρο του David Ignatius της Washington Post δημοσιευμένο στην Καθημερινή στις 12-3-06.Δεν φτάνει που πληρώνουμε τον πόλεμο του Μπους στο Ιράκ από την ακρίβεια στην αμόλυβδη....Πόλεμος πατήρ πάντων. Ηράκλειτος αποσπ. 53 (Diels-Kranz).
6.Η φωνή της Ελλάδας στα πέρατα έχει πορτρέτα πρότυπα. Αν δεν με πιστεύεται:
http://www.voiceofgreece.gr/Omogeneia_Main_Face.asp?id=23
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger