Home » , , , , » 16-ΕΙΜΑΣΤΕ 27%

16-ΕΙΜΑΣΤΕ 27%






e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ.Νο 16
1.Είμαστε 27% οι χρήστες του διαδικτύου, ας ελπίζουμε καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Φρέσκο κείμενο του συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλου με τίτλο «Ημών των Ιδίων» για τα χούγια των υπαλλήλων του τριτογενή τομέα των υπηρεσιών.
2. Δύο κείμενα πανεπιστημιακών δασκάλων σε αντιπαράθεση. Ο καθ κ. Γιανναράς με το θάρρος των νεανικών του απόψεων τα βάζει με το δημοσιογραφικό και οικονομικό κατεστημένο, μην ξεχνάτε όσοι θάχετε παιδιά σε στρατεύσιμη ηλικία την επόμενη δεκαετία ότι από τη Θράκη θα περνούν αγωγοί πετρελαίου αμερικάνικων συμφερόντων. Περίεργο διαβάζεται το αποτέλεσμα πολέμου και διεθνών συμφωνιών (π.χ. Λοζάννης) να θεωρείται εθνοκάθαρση και γεγονότα όπως του 1955 στην Πόλη και του 1974 στη Λευκωσία να αποσιωπούνται. Ενορχηστρωμένη βία διαβολής(2-4) και το Εθνοκάθαρση και Θράκη.(7-4) από την εφημερίδα Καθημερινή και τα δύο.
3 Απολαύστε τον λιτό και μεστό λόγο του Χαρολντ Πίντερ πρόσωπο της χρονιάς 2005 για τους αναγνώστες της Ελευθεροτυπίας και ένα ακόμα κείμενο πάνω στην Ύβρη και την Νέμεση του ιδίου θεατρικού συγγραφέα βιβλιοπαρουσίασης με τίτλο Και η σιωπή είναι συνενοχή.(της Σταυρούλας Παπασπύρου στην Ελευθεροτυπία).
4 Για το 58ωρο των ειδικευομένων: ενημερωτικό σημείωμα από Δημήτρη Βαρνάβα (varnava1@otenet.gr) με επικολλημένο το έγγραφο του Διοικητή Νοσοκομείου Πύργου Ηλείας, με το οποίο καλεί τους Διευθυντές να τοποθετούν τους ειδικευόμενους μόνον 4 εφημερίες μηνιαίως. Νομική και συνδικαλιστική διελκυνστίδα που χρόνια αφήνει απλήρωτη την δουλειά μας στο Νοσοκομείο. Επαγωγική....η απάντηση της Διαμαντοπούλου σαν Επίτροπο Ε.Ε. και του κ. Τρακατέλλη ώς ερωτώντα την 16-7-2002.
5 Ας υποθέσουμε ότι είστε συμβασιούχος γιατρός του ΙΚΑ σήμερα με 14 χρόνια προϋπηρεσία εργαζόμενος στο ΙΚΑ κάνοντας ότι και οι μόνιμοι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ σαν τα παιδιά των φαναριών. Εχετε 11 λόγους να μην ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ και 3 λόγους να μην ψηφίζετε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Οσα και τα χρόνια κοροιδίας δικομματικά κατανεμημένα. Το κατάλαβαν και το διαμηνύουν στο κ. Τσιτουρίδη και οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ από την Θεσσαλονίκη. Γαλάζιοι συνδικαλιστές. Δύο χρόνια απραξία Ελευθεροτυπία 12-4-06.6. Επίθεση στα χελιδόνια, τι άλλο θα μας επιφυλάξει η άνοιξη από τον Φτίκα Αλέξανδρο από τα Γιαννιτσά.
7. Το εορταστικό των ημερών με της καλύτερες ευχές μας με τον Εσταυρωμένο Βούλγαρο από τον Διόνυσο.
8. 50 χρόνια Ευγενίδειο Ίδρυμα. http://www.eugenfound.edu.gr/
40.000 μέλη (είμαι ο 6901 κοντράρετε νέοι) 45.000 τίτλοι βιβλιοθήκης Θετικών Επιστημών 35.000 επισκέπτες ετησίως. Πόσες φορές το χρόνο απολαμβάνετε το Πλανητάριο του ετησίως;; Η βιογραφία της Γης στο Πλανητάριο του Ευγενιδείου Ιδρύματος.
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger