Home » , , , , , » 15- ΚΟΝΤΡΕΣ

15- ΚΟΝΤΡΕΣ


e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ.Νο 15
Να επεκταθεί το τραμ προς το κέντρο του Πειραιά , το συνιστούν ειδικοί συγκοινωνιολόγοι, οικολόγοι , του ΕΜΠ κλπ με επιχειρήματα., ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΟ (tram ypografes). “Παράξενη» η κόντρα πράσινων νομαρχιακών αρχόντων και γαλάζιων δημάρχων, κρίνουν εφικτή την αυτοκινητοκρατία στο ...διηνεκές. Στείλτε μήνυμα στο email nbelavil@central.ntua.gr με όνομα, επίθετο, ιδιότητα και διεύθυνση με την ένδειξη «ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ».
Ένα μαχητικό άρθρο του Ανδρέα Ξανθού από την Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου (Η εφημερία δεν είναι «σκοπιά»), ένα νηφάλιο πολιτικό του Θάνου Οικονομόπουλου στην Καθημερινή της 21-3-06 και η διαταγή του υφυπουργού κ. Σούρλα το 1990 για τις εφημερίες στο Αχχιλοπούλειο. Βόλου.
Άρθρο του Στέφανου Ληναίου για τον τηλεοπτικό μας ευτελισμό (Καλλωπισμένος Φασισμός) και η ευρεία γραπτή περίληψη δύο επεισοδίων του Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα του Στέλιου Κούλογλου για τις αποδεδειγμένα φκιαχτές τηλεοπτικές εικόνες.(Εκπομπές ΝΕΤ 20-3 και 27-3 ) από το http://www.rwf.gr/
Την Παρασκευή 31 Μαρτίου και το Σάββατο 1 Απριλίου 2006 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η προσυνεδριακή διημερίδα της ΟΕΝΓΕ. Αποφασίστηκε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την προσεχή Παρασκευή 7 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Υγείας) με αιτήματα που περιγράφονται στην ανακοίνωση που σας επισυνάπτω.(ΟΕΝΓΕ 1-4-06) Επίσης σας επισυνάπτω αφίσα σε μορφή Word. (Αφίσα 7-4-06)
Managers διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και πολιτικοί σαν το Βιλπεν και το Σαρκοζί που μας «σώνουν» πριν από μας για μας, πρέπει να τελειώσουν με τη δράση μας έν τη γενέσει των πολιτικών τους. Ο Βίκτωρ Ουγκώ είχε πει σχετικά: «Το κεφάλι του λαού, να το ζήτημα! Φωτίστε το, μορφώστε το, και τότε δεν θα βρεθείτε στην ανάγκη να το κόψετε!». Ποίοι προκαλούν τις διαδηλώσεις και τις αντιδράσεις στη Γαλλία.; Άρθρο του William Pfaff στα Νέα στις 30-3-06 (Μαnager, παγκοσμιοποίηση, διαδηλώσεις) Τα στοιχειώδη δικαιώματα εργασίας και ασφάλισης όταν δεν παρέχονται γίνονται αιτίες εξεγέρσεων και όχι «μεταρρυθμίσεων.»
Ο Διόνυσος κάνει..... ΨΕΥΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ. Αλλόκοτο μου ακούγεται.
Πριν 60.000 χρόνια ήμασταν στο τσαφ για εξαφάνιση ως είδος. Εν μέσω παγετώνων έγινε μια μετάλλαξη και νάμαστε εδώ 7 δισεκατομμύρια νομάτοι. Άρθρο του SPENCER WELLS (Το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός των ανθρωποειδών) από the Guardian αναδημοσιευμένο στην Καθημερινή την 14-9-2003. Ο συγγραφέας επικεφαλής της ομάδας έρευνας πληθυσμιακής γενετικής στο welcome Trust της Οξφόρδης, συγγραφέας του βιβλίου The Journey of Man: A Genetic Odyssey( εκδ. Penguin).
Θέλετε να διαβάζετε ...όλες τις εφημερίδες του κόσμου; Ψάχτε στο http://www.onlinenewspapers.com/ .Ποιά βγήκε μις Μινεσότα 2006 δεν θα είναι άγνωστο πιά σε σας.!
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger