Home » , , , , » 20-ΙΚΑ-Γιατροί Πέναλτυ

20-ΙΚΑ-Γιατροί Πέναλτυ








e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ.Νο 20
Ποδόσφαιρο σημαίνει αναμέτρηση, απεργία διεκδίκησης ασφαλιστικών δικαιωμάτων σημαίνει κορύφωση ενοχών και εξάντληση υποσχέσεων και υπομονής. Το ΙΚΑ και η πολιτική του ηγεσία σαν άλλος Κρόνος εργασιακά τρωει, φαγοκυτταρώνει και ομογενοποιεί τα «υγειονομικά» παιδιά του. Σαν να μην τάθελε ποτέ και αυτά φεύγουν ουσιαστικά και μεταφορικά, μέσα από πληθωριστικές διαδικασίες αμυντικής ιατρικής. Μικρό πάντα επίκαιρο ιστορικό από τότε «Ε» 29-10-04, ΙΚΑ σύμβαση ιδιωτικού δικαίου με την υγεία και δείγμα υποσχέσεων από τις άπειρες ανεκπλήρωτες και κακουργηματικές από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «Δήλωση Θ.Ρ. 24-1-03» Την νύφη και τους λεονταρισμούς των “σοβιετικών”..... καθεστώτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο ΙΚΑ την πληρώνουν δυστυχώς ως μη όφειλαν οι μερικώς έως ατελώς ασφαλισμένοι του ΙΚΑ.
Η εναρκτήρια ανακοίνωση της ομοσπονδίας γιατρών ΙΚΑ ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ 15-5-06 για τη νέα περίοδο απεργιακών κινητοποιήσεων Καλά κομματικές και κοινωνικές επιρροές δεν νογάνε οι κατά συρροή υπουργοί αποσχολησιμότητας, η δίκαια κρίση 3 αποφάσεων Αρείου Πάγου, 34 Εφετείων και 723 Πρωτόδικων αποφάσεων δεν λέει τίποτα σε μια ευνομούμενη πολιτεία;;;;;; Μέσα θα βρείτε και το απεργιακό μενού, τα δε ποσοστά επιτυχίας προβλέπονται πάλι 85%.!
Συνέντευξη του καθηγητού Καρδιολογίας Ευτύχιου Βορίδη στην Καθημερινή της 21-5-06 στη Γαλήνη Φούρα για τη σχέση με ασθενείς, για συνέδρια, για αμυντική ιατρική, για τρόπο ζωής.
Άρθρο του καθηγητή Υφαντόπουλου (1-2004)για το ασφαλιστικό μας ταμείο το ΤΣΑΥ. Λεπτομέρειες που όλοι μας πρέπει να ξέρουμε. Αλήθεια δεν έχει δημοσιευτεί ισολογισμός τα 6 τελευταία έτη;;; Τελευταίος το 1998......Ένα πλούσιο άδειο ρούχο ίσως.
Επίκαιρο και σοφά σκωπτικό άρθρο της Βιοπαθολόγο Ουρανίας Σπυράκου για την οργανωτική δομή και λειτουργία του συνδικαλισμού «Θέσεις και αντιθέσεις»
Το πόθεν έσχες όπως το μυρίσθηκαν Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης στην «Ε» της 27-5-06 για «Τι ψωνάρα ο αχαΐρευτος» και ο ΔΙΌΝΥΣΟς για «το Μεσιέ Ρομαντίκ».
7. Υπενθυμίζω Ψηφίστε ένα έως τρία βιβλία που διαβάζετε και θέλετε να τα μοιραστείτε σαν αναγνωστικού ενδιαφέροντος με τους συναδέλφους, οι απαντήσεις σας μόνο ηλεκτρονικά στη γνωστή διεύθυνση dlab@ath.forthnet.gr μέχρι τέλους Ιούνη 2006.
Στείλτε π.χ. «Το όνειρο του Μεντελέγιεφ» Paul Stathern, εκδόσεις Τραυλός 2000.
BEST MEDICAL WEBSITES: http://www.goldenlinks4doctors.com/preliminatyresults.php
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger