Home » , , » 19-EURO ΩΝΙΑ

19-EURO ΩΝΙΑ




e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ.Νο 19

Euro-ώνια, ή ευρώνια γιατί έτσι μας αρέσει στο κέφι, υπάρχουν όμως και μερικά αντίδοτα. Διότι όσα ωφελούν τους ιδιοτελείς τα προπαγανδίζουν οι αφελείς κατά τον Παναγιώτη Κονδύλη. Δώστε βάση λοιπόν στον Κώστα Βάρναλη όταν έγραφε σε δύσκολα χρόνια 26-10-1941 το χρονογράφημα στην τότε Πρωία που το στίχο του μελοποίησε αργότερα ο Μίκης Θεοδωράκης. Ο Αντρίκος.
2. Σας άρεσε ο Θουκυδίδης σαν σπουδαστές; Μπορείτε να τον δείτε ως δημοσιογράφο. Η Σοφία Βούλτεψη μπόρεσε και πολύ πετυχημένα στην «Ε» της 12-5-06. Ο Θουκυδίδης δημοσιογράφος: Αν ζούσε σήμερα , θα ήταν ....άνεργος.Ο υπουργός κος Αβραμόπουλος μας θέλει ευγενείς, θαρρείς και δεν είναι προσκοπικό να βοηθάμε 10-70 ασθενείς ημερησίως. Εγώ θεωρώ ευγένεια στο χώρο της υγείας να βγαίνω με γύψο στο πόδι από την εφημερία του Ευαγγελισμού στη Μαρασλή με την βοήθεια 2 σεκιουριτάδων και ενός νοσηλευτή και να βρίσκω ταξί σε λιγότερο από 20λεπτο μετά την 33η έκλυση σε ταρίφα «κοινωνικώς» δρώντα οδηγό. Και επειδή όταν οι γιατροί ψηφίζουν (23-5-06 εκλογές ΕΙΝΑΠ) πρέπει να είναι ......ευγενείς ομοίως, τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε του επικοινωνιακού (;) κ. υπουργού (ΒΗΜΑ- Αβραμόπουλος 14-5-06) μια καλή απάντηση του Δημήτρη Βαρνάβα(τω καιρώ εκείνω) και μια κατάθεση έξω από τα δόντια του Θανάση Παπαχριστόπουλου στην «Ε» της 11-5-06 (Υγεία παρέμβαση για τις προμήθειες) Ψηφίστε ένα έως τρία βιβλία που διαβάζετε και θέλετε να τα μοιραστείτε αναγνωστικώς με τους συναδέλφους, οι απαντήσεις σας μόνο ηλεκτρονικά στη γνωστή διεύθυνση μέχρι τέλους Ιούνη 2006.
Στείλτε π.χ. «Το όνειρο του Μεντελέγιεφ» Paul Stathern, εκδόσεις Τραυλός 2000.
Μην μου μιλάτε για την Καραχασάν, άν θέλετε μια αληθινή ιστορία αγάπης της Χαμιγιέ και του Νίφρα από το ΔΙΟΝΥΣΟ στο Θυμό του Νερού. Αν τους θέλετε σε νέες περιπέτειες γράφτε το, γιατί οι αληθινές ιστορίες αγάπης κρατούν πάντα λίγο.
6. Οι σύγχρονες εξελίξεις στη ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ, με την επιμέλεια του πνευμονολόγου Αντώνη Παπακωνσταντίνου αλλά και απλές γνώσεις όπως η αξιολόγηση της Mantoux, περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα του MEDICAL NEWSLETTER (http://www.idea-lab.gr/newsletter.htm).
Μερικά από τα θέματα του αφιερώματος: 1) Επιδημιολογία και διάγνωση της φυματίωσης. 2)Φυματίνη και φυματινοαντίδραση. 3) Σύγχρονη θεραπεία της φυματίωσης. 4)Καταστάσεις που επιπλέκουν τη φυματίωση: Συνυπάρχουσα HIV λοίμωξη, Παράδοξες ανοσοαντιδράσεις (IRIS), TNF ανταγωνιστές και TBC, Πολυανθεκτική φυματίωση
Ο ορθοπαιδικός –συγγραφέας δρ. Χαράλαμπος Γκούβας από Πρέβεζα μας γράφει περί χρόνου. Βιβλία του στην Αθήνα βρίσκει κάποιος στο βιβλιοπωλείο της Εστίας. Έχει γράψει εκτός άλλων τα Ερωτικά Ατυχήματα.
Το πρωτόκολλο επικοινωνίας hypertext απλά δημοσιογραφικά δοσμένο από τον Τάσο Οικονόμου της διαδικτυακής πύλης της Καθημερινής Http; Μιά τρελή ιδέα με Ελληνική συμμετοχή. http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathfiles_100008_17/05/2006_153896
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger