Home » , , » Φάρος τυφλών

Φάρος τυφλών





Αυτοδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου στην εξουσία κυβέρνηση ρεφενέ στον οικογενειακό προγραμματισμό σας
Βαρειά ήττα της ΝΔ. Σκληρή τιμωρία με ποσοστό Μέρκελ που κυβερνά τις πιό καπιταλιστικές καμινάδες της Ευρώπης. Ο Κ. Καραμανλής παραιτήθηκε ανακουφισμένος και νέος να ασχοληθεί με άλλα ανοίγοντας κούρσα διαδοχής στο κόμμα του.
Διατήρηση των δυνάμεων του δικομματισμού, καμμιά πνοή ελπιδοφόρας ΑΛΛΑΓΗΣ στη χώρα. Το φίλαθλο πνεύμα μεταγραφών κάνει πάσχα και πανηγύρι χωρίς λύσεις.
Το ΚΚΕ διατηρεί τις δυνάμεις του ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα να προασπίσει τα εργατικά συμφέροντα χωρίς τηλεόραση, λειψό ραδιόφωνο και χωρίς πολιτική συμμαχιών.
Το ΛΑ.Ο.Σ. εισπράττει μεγάλη αύξηση και κομπάζει αλαζονικά για το μαγαζί του.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. υπάρχει είναι παρόν χάριν στο Τσίπρα και τους συν αυτώ, σίγουρα αυτοί οι μικρομέγαλοι δεν είναι νεκροταφείο αλλά το μακρόπνοο προοπτικής ιδεολογικών συγκρούσεων και εφαρμογής αριστερών πολιτικών εξαρτάται από το βαθμό δεσίματος ηγεσιών, με βάση , κινήματα και κοινωνία. Αυτά τα άτακτα παιδιά κλείνονται πολύ στα γραφεία και θα πάθουν περιπρωκτικές παθήσεις. Εξαίρεση ευχάριστη οι νομοί Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Αρτας και Ρεθύμνου που ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ διακριτή αύξηση.
ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ έχουν διπλασιασμό ψήφων αντίδρασης, ωριμης επιλογής της κοινωνίας στα περιβαλλοντικά αλλά ανώριμης ακόμα επαφής με τη βάση τους εξ ου και οι ανορθόδοξες εθνικές θέσεις. Θύματα και αυτοί και το κλίμα της μη εφαρμογής απλής αναλογικής όπως όλα τα λεγόμενα μικρά κόμματα.
Φάρος τυφλών σαν σχήμα οξύμωρο, λοιπόν ένα καθεστώς ανασφάλειας και βολικής ψήφου από τον ελληνα ψηφοφόρο μια και οι δυνάμεις που έχει δεν του επιτρέπουν να χρησιμοποιήσει πιό Ευρωπαϊκά, πιό ευαίσθητα και πολιτισμένα την ψήφο του. Εχω την τόλμη να πώ αναλογιζόμενος τα προβλήματα ότι δεν πίστεψα ούτε μια στιγμή τον σωτήρα Γιώργιο Παπανδρέου.
Ισως γιατί δεν χρειάστηκα ποτέ στη ζωή μου σωτήρες.
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger