Home » , , , , » Η ντόπα της ζωής.η υποκρισία....

Η ντόπα της ζωής.η υποκρισία....








Η ΝΤΟΠΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ,Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Ξέροντας από πρώτο χέρι τι σημαίνει για τον πολύ κόσμο το φαρμάκωμα, η λήψη φαρμακευτικών ουσιών για διόρθωση ιατρικών ενδείξεων σωματικών ή ψυχικών, πόσο ενδοιασμό, αμέλεια, συνέπεια, ή προσπάθεια διαταράσσει την ζωή τους. Ακόμα και η πρόσβαση στη συμβουλή του φαρμακοποιού ή την έγκυρη γνώμη του γιατρού γεννάει ρίγη διαταραχών συμπεριφοράς και κρίσεις λογής εμπιστοσύνης.
Οταν το 1960 στην Ολυμπιάδα της Ρώμης , στον αθλητισμό
εμφανίστηκε ο πρώτος θάνατος Δανού ποδηλάτη η οργανωμένη αντίδραση σε αυτό το κυνήγι εύκολου πλουτισμού άρχισε μόλις το 1999 με την οργάνωση της WADA. Οι διεθνείς Ολυμπιακές Ομοσπονδίες οι εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές και τα κράτη δύσκολα συντελούν στην πράξη στον υγιή αθλητισμό, προτιμούν τα ρωμαϊκής εμπνεύσεως θεάματα και ηρωοποιήσεις ατόμων που αναρριχήθησαν χρησιμοποιώντας ψεύτικες προσπάθειες φαρμακευτικής υπονόμευσης της ίδιας της υγείας τους.
Το χρυσό μετάλλιο στη ντόπα κατέκτησε η χώρα μας με σύλληψη 15 αθλητών με δεύτερη την Βουλγαρία με 11 και τρίτη τη Ρωσία με 10. Εδώ περιγράφονται οι απαγορευμένοι καρποί των ψευδαισθήσεων και της εύκολης αρπαχτής. Πόση ψευτιά και υποκρισία αντέχουμε σαν κοινωνία να θεοποιούμε αθλητές εκφραστές υποτίθεται εθνικών ιδεωδών και ατομικής υπεροχής αλλά στην ουσία κυνηγών ευκαιριών ήσσονος προσπάθειας και κρείττονος αρπαχτής. Γιατί ο αθλητής που ντοπάρεται και μάλιστα με ανδρογόνα στεροειδή ανθρωποκτόνα χάπια της δεκαετίας του 1960, κάνει λιγότερη προσπάθεια και κλέβει τον αντίστοιχο τίμιο συναθλητή του που έτυχε σε παραδοσιακό προπονητή οχι μύστη του Διοσκουρίδη, και οπωσδήτοτε ένοχα στραβό παράγοντα ενίοτε με κομματικές διασυνδέσεις.


Ε λοιπόν ας τους το βροντοφωνάξουμε θέλουμε εθνικές επιτυχίες στα «γράμματα και τα θάματα» και αν σε αυτό περιλαμβάνεται ο πολιτισμός του νου υγιή εν σώματι υγιές τότε μόνο θα δεχθούμε έντιμες ατομικές προσπάθειες να μας εκπροσωπούν συλλογικά και εθνικά. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τα αδρενεργικά προγεστερονικά στεροειδή στα πρόσωπα των ενόχων. Οι παράγοντες πλουτίζουν ανερυθρίαστα, οι ΣΕΓΑΣmen κοπιάζουν μοιράζοντας εύνοιες, οι πωλητές ουσιών εισπράττουν αφορολόγητα και σπέρνουν το θάνατο σε επιρρεπείς μποντιμπιλντεράδες, υποψήφιους φουσκωτούς, εκκολαπτόμενους "μαχητές των στίβων» παιδιά φαντασμένων γονιών, εξορισμένων της τσιμεντούπολης στα ιδιωτικά γυμναστήρια απελπισμένους άνεργους και η απάτη αποκτά διεθνή ταυτοποίηση στην χώρα μας.
Επειδή με την ξεχασμένη;;
Methyltrienolone ή την Methandrostenolone δεν λύνονται τα προβλήματα του μαζικού αθλητισμού, της έλλειψης χώρων πρασίνου και άσκησης, τα προβλήματα παχυσαρκίας και κακής διατροφής προτείνω αυστηρή περικοπή προνομίων, το δημόσιο ιδίως το στράτευμα , δεν είναι να σιτίζει αναξίους και τα χρηματικά έπαθλα των όποιων επιτυχιών να είναι χρηματικά του επιπέδου χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και όχι επιμελών δικτατοριών που χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για δρόγη και πλάνη.
Η καθυστέρηση κατάθεσης
νομοσχεδίου από το Πάσχα της ΝΔ για την κακουργηματική ποινικοποίηση του ανθρωποκτόνου αυτοχειριαστικού ντοπαρίσματος μόνο με τις δύο αντίστοιχες του κυρίου Λιάνη στο παρελθόν μπορεί να συγκριθεί αρνητικά. Οποιος χρησιμοποιεί και υποτιμά τον κόσμο που ενδιαφέρεται για τις επιδόσεις μόνο αρνητική ωφέλεια προσφέρει στη χώρα και την διακυβέρνηση.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Οι φωτογραφίες από το μέλλον!
Εγραψαν επίσης:
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger