Home » , , , , , » Αιμορραγία κεφαλαίου, Αναιμία πολιτικών.

Αιμορραγία κεφαλαίου, Αναιμία πολιτικών.


ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΑΝΑΙΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Η απεργία επενδύσεων παραγωγής που μαστίζει τη χώρα τα τελευταία 30 χρόνια, χρεοκοπεί τον ηθελημένα ανίκανο δημόσιο τομέα, κάνει το ιδιωτικό κεφάλαιο παράσιτο βολικών αναθέσεων χωρίς διαγωνισμούς, επιμερίζει το συνολικό χρέος σε όλους τους πολίτες ως μη όφειλαν, κάνει το χρήμα ακριβότερο και τα τραπεζικά κέρδη δυσθεώρητα και επιβάλλει στενωπό πολιτικών επιλογών ολιγαρχικού χαρακτήρα που αγγίζουν τα όρια της μαφίας.
Έπρεπε να ασχοληθεί
επί διετία η Γερμανική Δικαιοσύνη για να σπάσει το απόστημα της ενεργητικής δωροδοκίας (μίζας) της Siemens για να φτάσει η μπόχα σαν κακούργημα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, παθητικής δωροδοκίας και απιστίας και στη χώρα μας. Από ένα ολιγομελές προανακριτικό γραφείο παρελαύνουν ανέγγιχτοι ως τα χτες εργολάβοι δημοσίων έργων, προστατευόμενοι μεσάζοντες, παρατρεχάμενοι της υψηλής κοινωνίας και έμπιστοι πολιτικών προσώπων που αποκλειστική κατηγόρια του έχουν να ενθυλακώσουν άοσμο, άχρωμο, εύγεστο δημόσιο χρήμα και μάλιστα από ξένη πολυεθνική με την κακιά συνήθεια να καταγράφει και τις παράνομες πληρωμές της ως το 2005.!
Σκεφτείτε πόσοι επιχειρηματίες αποκλείστηκαν ανέντιμα, πόσοι άλλοι έντιμοι δημόσιοι υπάλληλοι εξοστρακίσθηκαν από τους αναρριχηθέντες μονοκομματικά αναξιοκράτες και πόσοι άλλοι πολιτικοί λασπώνονται ηθελημένα και βάναυσα από τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ με το αφοριστικό «όλοι ίδιοι είναι»
ή οχι.
Είναι καιρός η ψήφος εμπιστοσύνης των Πολιτών να σταματήσει να χορηγεί
αυτοδύναμες μονοκομματικές λύσεις που καταντούν τη χώρα χωρίς σύνορα και χωροταξία ,χωρίς υποδομές, απάνθρωπη τσιμεντοχώρα, με παραπτωματούχους «υπουργούς», χωρίς απορροφήσεις κοινοτικά ελεγμένων κονδυλίων, χωρίς ισχυρούς και ανεξάρτητους ελεγκτικούς μηχανισμούς, χωρίς τεκμήριο αθωότητας για την εκτέλεση ενός προϋπολογισμού.
Η προσφυώς αναφυόμενη συζήτηση για το φανερό ή κρυφό πολιτικό χρήμα των κομμάτων ουδόλως ενδιαφέρει τον Πολίτη.
Το σύστημα εκμύζησης του δημόσιου τομέα είτε νεοφιλελεύθερης , είτε σοσιαλδημοκρατικής ιδεολογίας είναι φύλλο συκής μπροστά σε ανήθικους και αισχημονούντες «δημόσιους άνδρες» που οφείλει η Δικαιοσύνη να τους βρει και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.
Αυτό είχε πει κάποτε και ο κ. Σημίτης «όποιος έχει στοιχεία στον Εισαγγελέα» Για να γελάει ακόμα μια ψυχή που έσβησε σαν φωνή το 2002 και σαν τάφος το 2005 αλλά κατοικεί ακόμα μέσα μας και τους κυνηγάει σαν Ερινύα. Η Μαλβίνα Κάραλη ζεί. Μένει σαν κοινωνία να το αποδείξουμε.. Είναι χρονία αλλά όχι αθεράπευτος η παθολογία του συστήματος του δικομματισμού.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ
24-06-2008
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger