Home » , , , » Πάμε καμμένα, τα δάση της ζωής μας.

Πάμε καμμένα, τα δάση της ζωής μας.



ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ BLOGERS ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ




“Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες και κάθε συλλογικότητα σε ανοιχτή δημόσια διαμαρτυρία την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009, στις 7.00μμ στην Πλατεία Συντάγματος όπου:


1. Θα κατατεθούν στο προεδρείο της καμένα δέντρα στην Βουλή σαν απάντηση της φύσης και των ενεργών πολιτών στις πολιτικές που τα έκαψαν


2. Όλα τα καμμένα τουλάχιστον των τελευταίων 10 ετών κυρήσσονται αυτόματα αναδασωτέα στην πράξη


3. Αν βρεθούν κτίσματα σε αναδασωτέες εκτάσεις να καταδικάζονται για κακουργήματα οι ιδιοκτήτες του κτίσματος, ο εργολάβος και οι υπεύθυνοι που έδωσαν άδεια ( Πολεοδομία, ΔΕΗ ) και να τους επιδικάζονται και τα έξοδα κατεδάφισης.”




Και μια δική μου άποψη.


Πύρινη υποδοχή,
τελικά οι αντικειμενικές αξίες των δασών πρέπει να υπερτιμηθούν πολύ και των τσιμεντουπόλεων σαν την Αθήνα και τα ξερά περίχωρά της να πέσουν δραματικά έτσι μόνοι οι σκοτεινές εργολαβικές δυνάμεις αυτής της χώρας θα παραιτηθούν από το εμπρηστικό τους έργο, που λέγεται πάρε κόσμε μεζονέτα πάνω στα καμμένα!


Αν η Γαλλική επανάσταση του 1789 ξεκίνησε με αίτημα ένα μέτρο και ένα σταθμό απέναντι στις ζυγιστικές αυθαιρεσίες των φεουδαρχών για 1000 χρόνια, η σύγχρονη Οικολογική Επανάσταση της εποχής θερμοκηπιακής καταστροφής τοιυ πλανήτη, μόνο τέτοια μέτρα προστασίας των δασών έχουν αξία. Στο κάτω κάτω γιατί να πληρώνεις υπεραξία που δεν υπάρχει ;;;
Η απουσία πρασίνου ερημοποιεί τη γή των παιδιών μας.
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger