Home » » Ποσο κοστίζει η ανθρωπινη ζωή μετα από φόνο στην άσφαλτο;;

Ποσο κοστίζει η ανθρωπινη ζωή μετα από φόνο στην άσφαλτο;;


Πέντε χρόνια για τον θάνατο δύο αστυνομικών
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πέντε χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο δύο αστυνομικών σε τροχαίο δυστύχημα επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε οδηγό νταλίκας, κατηγορούμενο για «διατάραξη συγκοινωνιών, με ενδεχόμενο δόλο, από την οποία επήλθε ο θάνατος» και για «ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή».
Φορτωμένο με σίδερα το φορτηγό, που οδηγούσε ο κατηγορούμενος, προσέκρουσε πάνω στο όχημα της ΕΛ.ΑΣ. και τους δύο αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσία. Από τα συντρίμμια του περιπολικού ανασύρθηκε νεκρός ο 44χρονος αρχιφύλακας που οδηγούσε το όχημα και βαριά τραυματισμένος ο 35χρονος αστυφύλακας, ο οποίος ήταν συνοδηγός και λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο Κατερίνης. Το δικαστήριο απάλλαξε τον κατηγορούμενο, ύστερα από πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, για την πρώτη κατηγορία, ενώ αποφάσισε η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα υπό τον όρο της καταβολής εγγύησης 5.000 ευρώ . Στην απολογία του ο νταλικέρης είπε ότι δεν είδε το προπορευόμενο περιπολικό
λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της ομίχλης που επικρατούσε το πρωί της 3ης Δεκεμβρίου 2004, στο 80ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθήνας.Η ανακοίνωση της απόφασης προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών των δύο αστυνομικών.

Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger