Home » , , , , » Τσίπρας: Ως που φτάνει η αξιοπρέπειά σας;

Τσίπρας: Ως που φτάνει η αξιοπρέπειά σας;

Το μερτικό


ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ


Το μερτικό μου απ΄τη χαρά μου το έχουν πάρει άλλοι


Για τι είχα χέρια καθαρά και μια καρδιά μεγάλη


(Δεν θα ξαναγαπήσω Λ.Παπαδόπουλος-Μ.Λοίζος)


Η Αθήνα , το τελευταίο 30ωρο, είναι ένα καζάνι που βράζει. Οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα γέμισαν πέτρες και δακρυγόνα και οι κινητοποιήσεις εξαπλώθηκαν στις γύρω συνοικίες. Τα ΜΑΤ ΄΄καθαρίζουνε΄΄ τους δρόμους από τους εξαγριωμένους διαδηλωτές. Δέρνουν , επιλεκτικά και άγρια, μόνο τους διαδηλωτές προστατεύοντας φανερά τους κουκουλοφόρους. Η οργανωμένη αντίδραση του αγανακτισμένου κόσμου απέναντι στα έκτακτα και προγραμματισμένα φορολογικά μέτρα της πράσινης σοσιαλιστικής κυβέρνησης βγήκε στην δημοσιότητα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ. Οι ευρωπαίοι ΄΄φίλοι΄΄ μας ανησυχούνε ότι η Ελλάδα δεν θα κάνει το παιχνίδι που της έχουν επιβάλει. Τσαντίζονται με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό οικονομικών. Χλευάζουν και ειρωνεύονται, κάνουν σκληρές δηλώσεις και απειλούν, αλλά θα εγκρίνουν την 5η δόση υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.


Η άγρια καταστολή των κινητοποιήσεων θα επιφέρει την επιβολή του μεσοπρόθεσμου; Πόσοι θα μπορέσουν να κατέβουν στο Σύνταγμα για να εμποδίσουν την ψηφοφορία των εκπροσώπων του λαού; Πόσοι θα τολμήσουν να πάνε για ειρηνική διαδήλωση ξέροντας ότι ενδέχεται να τους μεταφέρουνε μετά οι κλούβες και τα ασθενοφόρα; Μέσα στην Βουλή η πολιτική σκακιέρα είναι απλωμένη και τα κρυφά παιχνίδια έχουν την τιμητική τους. Πόσοι βουλευτές θα εξαργυρώσουν την ψήφο τους για να εξασφαλίσουν , για πάρτι τους, ένα καλύτερο πολιτικό μέλλον. Είναι εντυπωσιακό το πόσο επιλεκτικά ξεχνάνε ότι είναι συνυπεύθυνοι στο ξεπούλημα της χώρας μας. Πόσοι θα ζητήσουνε μερτικό ,από την συναίνεση ,για να πάρουν καρέκλα στις αναμενόμενες εκλογές; Κοντεύει η στιγμή της ανοικτής ψηφοφορίας και θα διαλέξουνε σε ποιά ομάδα θα παίξουν μπάλα. Τι θα γίνει μετά από την ψηφοφορία; Σίγουρα δεν θα έρθουν τα τανκς. Οι απειλές του εύσωμου πολιτικού δεν έπεισαν ούτε ένα μικρό παιδί!


Σε όλους μας , μας αναλογεί ένα μερτικό σε αυτή την ζωή. ¨Ένα μερίδιο, από την μοιρασιά των υπευθυνοτήτων, των υποχρεώσεων αλλά και των δικαιωμάτων. Η Ελλάδα δικαιούται μία καλύτερη μοίρα. Δεν μπορεί να τεμαχιστεί και να πουληθεί για μπίρ παρά και εμείς να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια . Ξυπνήστε Ελληνες τώρα είναι η στιγμή να δείξετε πόσο σας πονάει η χώρα σας. Ναι! χρωστάμε πολλά λεφτά αλλά δεν ήμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για το μαύρο μας το χάλι. Μας φλομώσανε στα ψέματα για ευημερία και οικονομική ανάπτυξη. Χάσαμε το μερτικό από την χαρά επειδή είχαμε χέρια καθαρά και μια καρδιά μεγάλη. Μην τους αφήσουμε να μας πάρουν την πατρίδα . Είμαστε συνυπεύθυνοι , στο φόνο , επειδή δεν ελέγξαμε καλά ποιούς ψηφίσαμε και τους αφήσαμε τους κλέφτες να καθορίσουνε το μέλλον μας αλλά φτάνει πια. ! Ει ψιτ! Εσείς που αρκεστήκατε στο να παρακολουθήσετε, από τους καναπέδες σας, τους αγανακτισμένους της πλατείας ξυπνήστε επιτέλους! Εγκαταλείψτε την βουβαμάρα σας. Ξεσηκωθείτε. Είναι η στιγμή να καταλάβετε ότι η αδράνεια δεν είναι η λύση του προβλήματος . Σε λίγο θα σας πάρουν και τον καναπέ!


1.MAX KΕΙSER Γιά το λαικό κίνημα στην Ελλάδα.

2.Σύλληψη ηλικιωμένου αγωνιστή του Πολυτεχνείου.

Απο το δεύτερο βίντεο επικεντρώστε, όπως και το δελτίο ειδήσεων του ALTER στο τέλος, στη φάση που πέντε ξαναμμένοι "κουκουλοφόροι" αποσύρονται χτυπώντας φιλικά στη πλάτη συνεταιράκια των ΜΑΤ από την ασφαλισμένη είσοδο πάνω από το γκαράζ της Βουλής. Φαίνονται να συμμετέχουν και σε επεισόδια. Τσ τσ κάτι απροσεξίες.....Στις 15-6 αποσύρονταν με ασθενοφόρα, σήμερα σαν αγανακτισμένοι για τη σύλληψη ενός καρδιοπαθούς  συνδικαλιστού του ΟΤΕ και στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ! ΄Χτιστοί και περιζήτητοι μπράβοι στο έργο να διώξουν κάθε διαμαρτυρόμενο και κάθε τουρίστα από την Αθήνα.
Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger