Home » » Ενότητα για τη Νέα Ιωνία. Ηρακλής Γκότσης

Ενότητα για τη Νέα Ιωνία. Ηρακλής Γκότσης


Ξεκίνησε και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας για τη νέα πολιτική συνεργασία στη Ν. Ιωνία. Ο Ηρακλής Γκότσης, υποψήφιος δήμαρχος και μαζί του ο Γιάννης Κολμανιώτης και ο Πέτρος Μπουρδούκος, με το συνδυασμό Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, εγκαινίασαν τα γραφεία τους στην Ελ. Βενιζέλου, παρουσία πλήθους κόσμου.
Χαιρετισμό απηύθυναν και οι τρεις, θέτοντας καταρχήν βασικά πολιτικά ζητήματα, που επηρεάζουν τόσο την καθημερινή ζωή των πολιτών, όσο και τη στάση τους απέναντι στην πολιτική και τους πολιτικούς.
Πρώτος ο πρώην δήμαρχος Ν. Ιωνίας, Π. Μπουρδούκος, έδωσε το στίγμα των επερχόμενων εκλογών λέγοντας, ότι: «Η συνεργασία είναι μονόδρομος. Η πλειοψηφία των πολιτών αυτά προσδοκά, το κοινό συμφέρον αυτά επιτάσσει και εμείς σ’ αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούσουμε.» Βέβαια ο κ. Μπουρδούκος, αναφέρθηκε και στην προσωπική του επιλογή, να συμμετέχει στο συγκεκριμένο σχήμα επισημαίνοντας ότι είναι επιλογή συνειδητή, όπως και η διαφοροποίηση από τη δημοτική αρχή «δεν ήταν προσωπική, αλλά καθαρά και βαθύτατα πολιτική.»
Στο χαιρετισμό του ο Γ,. Κολμανιώτης ήταν λακωνικός και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όλες οι δυνάμεις που συμμετέχουν, έκαναν το καθήκον τους, ενώθηκαν για το συμφέρον της πόλης και με όπλα τους την εμπειρία και το μεράκι, θα λύσουν τα προβλήματα της Ν. Ιωνίας.
Όταν ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρ. Γκότσης, ανέβηκε στο βήμα ζήτησε από τους πολίτες της Ν. Ιωνίας, να αντιδράσουν και να ψηφίσουν με καθαρό μυαλό, έχοντας κατά νου, πόσο ευχαριστημένοι είναι από τις κομματικές δημοτικές αρχές που διοίκησαν τον τόπο. «Τα δύο μεγάλα κόμματα δε θέλουν τις τοπικές διοικήσεις να είναι ένα κίνημα αυτοδιοικητικό, εμπόδισαν και εμποδίζουν τις συνεργασίες άξιων ανθρώπων. Εμείς είπαμε όχι, ξεπεράσαμε κομματικές αγκυλώσεις και εντάξεις, αφήσαμε στην άκρη τις ιδεολογικές μας διαφορές και επιδιώκουμε μια δημοτική αρχή που να προέρχεται από την κοινωνία, να μπορεί να συμπορευτεί με τους εργαζόμενους, να μπορεί να πάρει έκτακτα μέτρα για τις ομάδες που θίγονται από τις κυβερνητικές αποφάσεις…», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γκότσης.

Μεταξύ των ονομάτων του ψηφοδελτίου, που αναγνώστηκαν στη συγκέντρωση, ήταν των Πέτρου Μπουρδούκου και Γιάννη Κολμανιώτη, των νυν δημοτικών συμβούλων Κυριακόπουλου και Κωστάκη και της πρώην δημοτικής συμβούλου Λίτσας Αμανατίδου




ΥΓ Στο ενωτικό ψηφοδέλτιο συμμετέχει σαν ξεχωριστή παρουσια ο Ενδοκρινολόγος Ιωάννης Μπασκόζος, εκλεγμένος και στον ΠΙΣ. Τον Γιάννη τον ξέρω 15 χρόνια όταν ένας νεαρός γιατρός από τη Νέα Ιωνία ερχόταν ζωηρός και τεκμηριωμένος στις γενικές συνελευσεις των γιατρών του ΙΚΑ για εξελιχθεί σε πρωτοπόρο αγωνιστή όλου του κλάδου των γιατρών. Με το συγκαταβατικό του χαμόγελο έδινε συνήθως την εφικτή λύση, την διέξοδο στις διαφωνίες. Αταλάντευτος σε ριζοσπαστικές αλλά και προσγειωμένες εκτιμήσεις και λύσεις.Αξίζει την ψήφο σας και στην τοπική αυτοδιοίκηση.




Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger