Home » , , , » Διεύρυνση σε Κρύα Βρύση......Χιλής

Διεύρυνση σε Κρύα Βρύση......Χιλής



Ο Κ. Καραμανλής με την θέση του μονού veto κέρδισε και πέρασε στην ιστορία σαν εκπρόσωπος του Ελληνικού κράτους με υπεύθυνη και δικαιη στάση. Οι ΗΠΑ με τις διαιρετικές και διχαστικές για τα Βαλκάνια πολιτικές έδειξαν πόσο αφερέγγυοι σύμμαχοι είναι. Αλλωστε οι πιεστικές τους πρωτοβουλίες εξαντλούνται όπως απεδείχθη και στο μπάσκετ, και στην μη επαρκή τέλεση δύο ταυτοχρόνων πολέμων και στην ασταθή εξωτερική τους πολιτική. Ο Κ. Καραμανλής με το να μην θέσει τριπλό veto στη διεύρυνση του ΝΑΤΟ έχασε την ευκαιρία να κυριαρχήσει στις ελπίδες και σκέψεις του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου στίβου σαν ένας νέος νηφάλιος και νουνεχής ηγέτης με παγκόσμια ακτινοβολία.


Το ΝΑΤΟ που ψάχνει σκοπό υπαρξης γύρω από δρόμους ενέργειας και πολεμικών επιχειρήσεων ώστε να δημιουργεί συνεχώς αγορές κερδοφόρων προϊόντων για τους πρωταγωνιστές του ας αναζητήσει προς το παρόν εκτός από Κροατία και Αλβανία τον τρίτο και μακρύτερο............... ρόλο του στο μακρύτερο κράτος του κόσμου ....την Χιλή.
UPDATE από τον ιστιολόγιο του Αντίβαρου.

Ανακοίνωση της Ακαδημίας Αθηνών για το Μακεδονικό
Ιστορικό σκιαγράφημα του Μακεδονικού από τον Ευάγγελο Κωφό στην Καθημερινή
Το Μακεδονικό (δια χειρός Βασίλη Βασιλικού) στην Ελευθεροτυπία 23-02-2008
Αρθρο του Χρύσανθου Λαζαρίδη στο Δίκτυο21 - Υπέρτερη Στρατηγική: Νίκη δίχως σύγκρουση - Ειρήνη δίχως Συνθηκολόγηση
Το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού έστειλε πληρωμένες καταχωρήσεις στις 2 Απριλίου 2008 εξηγώντας τις ελληνικές θέσεις στις εφημερίδες FINANCIAL TIMES Global, INTERNATIONAL HERALD TRIBUNE Worldwide, LE MONDE, LE FIGARO (3/4/2008), FRANKFURT ALLGEMEINE ZEITUNG, HANDELSBLATT, ZIUA (Βουκουρέστι), THE TIMES (UK), NEW YORK TIMES, WASHINGTON POST. Δείτε την καταχώρηση (1.6Μβ)
Αρθρο της Υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη στην International Herald Tribune
Αρθρο του Επικ. Καθηγητή Αριστοτέλη Τζιαμπίρη στην εφημερίδα Washington Post
Η οφθαλμοφανής κοροϊδία των απαράδεκτων προτάσεων ΝΙΜΙΤΣ επί του Σκοπιανού και ο κατ’ εξακολούθησιν εμπαιγμός της Ελλάδος [Του Χρήστου Σαρτζετάκη]

Share this article :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Labels

أحدث المواضيع

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Entries General - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger